Exxen TV

 


Exxen TV üzerinde birbirinden güzel ve eğlenceli diziler yayın hayatına başlamıştır. Bu dizilere kısaca değinecek olursak şöyle bahsedebiliriz:

·        Leyla ile Mecnun

Bu diziyi ayrı bir yere koymak gerekir. Absürt komedi olarak bir hayli tutulan ve izleyicilerin yeni bölümlerini iple çektiği dizi, bundan böyle Exxen platformu bünyesinde yayın hayatını sürdürmektedir. Dizi genel olarak efsanevi karakterler Leyla ile Mecnun’un hikayesi üzerine kurgulanmıştır. Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı yönetmenlik koltuğunda Onur Ünlü’nün oturduğu dizi, 2021 yılında 8 yıllık aradan sonra yeni bölümleriyle Exxen platformunda izleyicilerle buluşmaktadır. Dizi, Exxen TV izle seçenekleri arasında yayımlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi görmektedir.

·        İlginç Bazı Olaylar

Yönetmenliğini ve senaristliğini İbrahim Büyükak’ın üstlendiği, aynı zamanda oynadığı dizi, komedi türündedir. Ailesi için hayallerinden vazgeçip arkadaşlarıyla İstanbul’a gitmeyen İbo’nun ailesi ve arkadaşlarıyla Bursa’da yaşadığı olayları konu alan dizi, hoş ve ilgi çekici bir yapım olarak platformdaki yerini almıştır.

·        Hükümsüz

Çekimleri İzmir’de gerçekleşen dizi, kadın cinayetlerini konu almakta ve gerilim türündedir. Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerde Hande Doğandemir, Burçin Terzioğlu, İsmail Hacıoğlu, Alican Yücesoy ve Menderes Samancılar’ın bulunduğu dizi, fragmanlarının yayınlanmasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmiştir.

Bu şekilde pek çok başarılı diziye yer veren platform, söz konusu dizilerle birlikte dijital platformların kısa süreli tuttuğu başarılı yapımlara imza atmayı sürdürmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Otomatik Kapı Modelleri

Astroloji Eğitimi Ne Öğretir?

Türk Vatandaşlığı Nasıl Alınır?