Gençlik (h-100) Aşısı Hakkında Bilgi

 


Şehir yaşantısı, stres, dengesiz beslenme ve kalıtımsal nedenler bir araya geldiğinde yaşlanmanın hızlanması ve etkilerinin kolayca ortaya çıkması söz konusu olabiliyor. Böyle durumların oluşmaması için öncelikle gençlik aşısı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanızı öneriyoruz. Çünkü herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan cildin yaşlanmasının önüne geçmek ve yeniden toparlanmasını sağlamakta mümkün oluyor.

Peki ama gençlik aşısı nedir? öncelikle hyalüronik asit uygulanarak vücudunuzun daha dinç parlak ve sağlıklı görünmesi amaçlanmaktadır. Bu aşı sayesinde hem orta uzun vadede kendinizi daha dinç hem de daha genç göreceksiniz.

Nasıl Uygulanmaktadır?

Bu aşının uygulanması için standart bir protokol bulunur. Buna göre hekimin tedaviyi ve uygulama miktarını planlaması beklenir. Hekiminiz daha farklı bir şey belirtmediyse on on beş gün ara ile yaklaşık olarak 3 seansa kadar tamamlanabilir.  İğneler ile yapılan gençlik aşısı ile herhangi bir olumsuz durum ortaya çıkmamaktadır.

Bunu takip eden süreç içerisinde gençlik aşısının en azından yılda iki kez tekrar edilmesi de tavsiye edilir. Genellikle bu konuda doktorunuz size gerekli bilgileri verecektir. Çoğunlukla 12 ay içerisinde tekrardan uygulanması tavsiye edilse de bazı durumlarda altı ayda bir olacak şekilde de uygulanabilir.

Yalnız geri yapılan olumlu dönüşlere göz attığımız zaman yılda iki kez yapılan gençlik aşısı uygulamasının çok daha fazla olumlu yorumlara neden olduğunu da belirtmek gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Otomatik Kapı Modelleri

Astroloji Eğitimi Ne Öğretir?

Türk Vatandaşlığı Nasıl Alınır?